Premiär

För ett tag sen bjöd min vän Ellen Bergström in till födelsedagsfirande och i samband med det fick vi gäster se hennes först långfilm även om den inte var riktigt färdig.

Ellen har ni tidigare sett i bl.a. “Elsas Värld” skriven av Sofi Fahrman och även i såpan “Kändishoppen”. Jag lärde känna Ellen för flera år sen när hon då bloggade på Finest och eftersom att jag gillar henne skarp så är jag väldigt glad att jag fick komma och fira med henne och alla hennes gäster.

Filmen får jag inte uttala mig speciellt mycket om förutom att jag tyckte att den var galet bra och jag skrattade gott. Ellen var grymt duktig och passade hur bra som helst i rollen hon hade. Filmen är fullsmäckad med kända skådis namn och jag tror den kommer slå hur bra som helst när den har premiär i februari nästa år.

HÄR hittar du en av många artiklar om filmen. Jag lyckades bara plåta 2 bilder ifrån kvällen och jag tror att Ellen var glad över allas hyllningar både som födelsedags”barn” och fantastiskt skådespeleri.

Tack Ellen för att jag fick komma Hjärta-rött1 IMG_1216IMG_1219

Kommentera