Som ni kanske förstår måste jag åka dit….

Häromdagen var jag återigen på en ny favorit nämligen restaurangen Lilla Ego som bara ligger ett stenkast ifrån mig. Jag var där med Tina som jag ska åka till Vegas med om mindre än 2 veckor, självklart blev det en massa Vegas snack och ännu mer god mat.

  Vi satt i i matbaren och det var riktigt trevligt vi pratade både med kockar och matbarsgrannarIMG_3922

 Pilgrimmsmussla både sotad och råriven, med jordärtskocka på 5 olika sätt

IMG_3923

Fantastisk god ren med någon fantastisk syrad/inlagd champinjon

IMG_3924

Jag skulle vid flera tillfällen visa henne Valley of Fire som är en nationalpark jag tänkte att vi skulle åka till men glömde hela tiden. Tänkte att jag slänger in ett bildcollage här så förstår ni kanske att jag vill besöka det i verkligheten. Jag har aldrig, trots mina mängder av besök i staden tagit mig dit och då ligger parken bara sådär en timma med bil ifrån staden.

Efter bilderna som finns på nätet så är det i solnedgången man ska befinna sig på plats.

VF1

VF2

1 comment / Add your comment below

Kommentera