Pernilla Wahlgren

Turen att vinna!

Igår var jag inbjuden av Vitae Stilo till Saracecilia, en butik på Lidingö som jag shoppat i ett par gånger innan. Även denna gång blev det shopping nämligen en klänning från Pernilla Wahlgren som jag sneglat på ett tag, men inte trott att jag skulle kunna ha.

Men när den hängde där i fönstret så passade jag på att prova den och visst funkade det.

PW

Så klänningen blev min i kombination av den fina koftan från Hunkeydory som jag hade turen att vinna.Koftan är superpraktiskt eftersom att du knäpper den som du känner för just den dagen och till hjälp har du 3 fastsydda spännen och dessutom en stor “brosch” formad som en säkerhetsnål.

skarmavbild_2012-12-29_kl_160252_50df0635ddf2b32cc1009c02

Jag lyckades även vinna ett par örhängen ifrån Ida Sjöstedt plus att jag fick en goodiebag eftersom att jag shoppade under kvällen.

IMG_3992

I goodiebagen fanns det produkter ifrån Dermalogica och John Frieda

IMG_3993

Det bjöds på mat, vin (jag körde bil så drack bubbligt vatten ist), shopping, tävlingar och trevligt sällskap.

Tack Saracecilia och Helen ifrån Vitae Stilo

IMG_3986

IMG_3988

IMG_3991

IMG_3987

1 comment / Add your comment below

Kommentera