Min man och shopping

Shopping och min man

Jag har världens bästa man när det gäller shopping. Vi reser endel till USA och besöker då massvis med shopping malls och outlets vilket vi båda älskar.

Jag har sällskap av min man i timmar han agerar smakråd och är ett fantastiskt sällskap. Lika så som att jag är det till honom.

MEN… Rea, massvis med galna människor och min man går INTE ihop. Jag kan ha lite svårt för det men jag kan ändå ge det en chans, mannen blir mest stressad och vill åka hem.

Jag lyckades ändå få med honom in till Valbo köpcentrum igår och förutom några klänningar fick jag med mig nytt porslin iform av tallrikar, assietter, uppläggningsfat, skålar och muggar, ett gäng Orreforsglas, en ny hallmatta och nya filtar till vardagsrummet (dom snoddes ju vid inbrottet) allt till landet.

Ett tips på rea om du behöver nytt till hemmet är att besöka Mio oavsett om det är på nätet eller fysisk butik. Snygga saker till bra priser speciellt nu på rean. Jag gillar Mio och massvis av sakerna på vårt lantställe kommer därifrån.

Så idag ska jag göra fint på landet, även om jag fortfarande saknar en matta som är ca 70*70 som ska vara under vårt fina citronträd.

  

Kommentera