Skönhet

Vill du piffa till dig?

Vilket fantastiskt botoxerbjudande, behandla 3 områden betala för 1

Nu har jag varit på NEW CLINIC för första gången och gjort behandling. Jag var ju där på en konsultation och träffade ägarna Helen och Anna för ett tag sen, ni kan läsa om det HÄR.

För mig är det som jag skrev även då oerhört viktigt att gå till kunnig och erfaren personal. Innan jag själv hade så mycket kunskap så förstod jag inte riktigt själv vilka konsekvenser det kan ha om man inte går till utbildad och erfarna behandlare. Jag menar man sprutar ju ändå in saker i sin kropp. Helen och Anna har erfarenhet från dom kändaste ställena i stan, men här hos dom nu blir det mer personligt, vilket jag gillar supermycket.

Igår hade jag iallafall tid för botox och fillers. Jag älskar båda även om jag är lite mer försiktig med fillers än botox. Men i säkra händer så lät jag Helen få fria händer även om hon såklart frågade mig om det hon ville göra.

Jag gjorde botox på 4 ställen brukar göra på 3 områden men fick med ett för mig nytt område, nämligen längst upp vid näsan under ögonen. Perfekt för där börjar dom små rynkorna störa mig otroligt mycket. Sen gjorde jag mina vanliga panna, glabella och kråksparkar.

Läpparna berättar jag om vid nästa tillfälle och visar före & efterbilder. Dessutom så ska jag på konsultation hos deras plastikkirurg i augusti. Spännande!

NEW CLINIC har öppet hela sommaren och dom firar deras nya hemsida med ett kanonerbjudande. Erbjudandet finns dessutom på deras FB sida som du hittar HÄR. Gå in och gilla sidan så får du alla uppdateringar som behövs från kliniken. Detta står på deras FB:

“Nu finns vi på webben! Detta vill vi fira med ett lanseringserbjudande där du kan behandla 3 valfria områden med botulinumtoxin men betala för 1 (total pris 3500 kr).
Erbjudandet gäller till och med 26 augusti 2016.
Till bokningen ☞ https://ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-3105 “

Hemsidan hittar du på www.newclinic.se