Project Runway

NAIM JOSEFI

Häromdagen var jag på lanseringen av Naim nya kollektion Gangs som är hans denim collection. Naim är kanske hos dom flesta känd ifrån Project Runway och är idag en framgångsrik designer (jag har lärt känna Naim via events och mingel). Han gör idag kläder både till kändisar och för oss “vanliga”. Jag råkar veta att en av hans konstverk kommer synas på Nobelmiddagen 10 december.

Jag hittade en jeansjacka som jag inte kunde motstå och den fick följa med mig hem. Jag har inte hunnit använda eller fota den själv så lånade en bild på hans hemsida på jackan.Hemsidan hittar du btw HÄR om du vill kika in hans kläder.

Jag kan se jackan på mig tillsammans med min Donna Karan kjol, en ganska enkel kjol men med en ganska stor dragkedja som sträcker sig uppifrån och ner.

niam

160206_Naim_Josefi_0146_8-ID-2262be8b-2cf3-4423-a1b9-f7721854eed9

Kommentera