Min löpgrupp

Emma
Jag har en löpgrupp

Jag är personlig tränare åt en grupp som kör löpträning en gång i veckan och nu ska dom få testa en av mina favoriter nämligen Rapid Fuel från Morina. Det blir perfekt att starta upp det nu efter jul och nyårsledigheterna och det ska bli superspännande att höra vad dom tycker. Jag tänkte även att hon som är min personliga tränare skulle få testa.

Rapid Fuel

IMG_6440

Från deras hemsida:

Morinda Core Rapid Fuel är en avancerad kolhydratproteindrink framtagen för att enkelt fylla på dina depåer och samtidigt ge dig högkvalitativt protein, kolhydrater, elektrolyter och B-vitaminer. Produkten är perfekt för alla som behöver extra energi under dagen och som önskar bevara sin muskel- och benmassa. Med sitt proteininnehåll och de förgrenade aminosyrorna (BCAA) gynnas muskeltillväxten och innehållet av vitaminerna B6 och B12 gör dig piggare och upprätthåller ämnesomsättningen.

Det verkligt unika i Rapid Fuel är hur den är sammansatt. När man mäter hur koncentrerad en lösning är så mäter man det i osmolalitet. För att en lösning enkelt ska passera cellmembranen i kroppen måste de ha en speciell osmolalitet som är lika den vi naturligt har i kroppen. Det har Rapid Fuel. Ämnena i Rapid Fuel kan alltså enkelt passera cellmembranen eftersom koncentrationen är helt riktig. Hade det varit mer eller mindre socker eller protiener i Rapid Fuel hade osmolaliteten blivit fel och ämnena hade inte blivit upptagna lika enkelt i kroppen.

Kommentera