Emma Thorsell, Event, Träning & Hälsa

Inte en utan två, lyxigt!

Emma
Vi fick två stycken goodiebags

Förra helgen var jag ju på en kampsportsdag på Masters Gym som jag skrev om HÄR. Det var en fantastiskt kul dag och som toppen av en grym dag så fick vi även med oss två lyxiga goodiebags när dagen var slut.

I en fanns två produkter kosttillskott från för mig nya märket Isikost. En den ena produkten var en proteinpudding med chokladsmak och den andra var BCAA med citrussmak. Jag som älskar tillskott ser verkligen fram emot att testa dessa.

HÄR hittar du information om proteinpuddingen, kollar du in deras hemsida ser du att dom har riktigt bra priser på sina produkter som dessutom är av högsta kvalitet. På deras hemsida kan du enkelt läsa mer om kvalitetssäkring, tillverkning och andra vanliga frågor. Jag gillar även deras tänk med färdiga paket “gå ner i vikt”, “bli stark” eller “Må bra”.

Den andra goodiebagen innehöll dryck från Nocco, sockerfritt godis (jag älskar sockerfritt godis) från Nellie, vattenflaska från Masters gym, hampapulver från green earth, en tidning från Hälsa & Fitness, rabattkort från Budo & Firness, en disktrasa från hyresgästföreningen, gratis prova på Pole från Studio DQ, proteinbar (har hört att den ska vara supergod) från Barebells och gummisnoddar från Taniko.

Tack!

Denna bild lånade jag av Jeanette