Emma Thorsell, Skönhet

Bröststorlek

Emma
Vilken bröststorlek väljer du?

Det finns en mängd olika sätt att förstora sina bröst på om man vill göra det. Du kan använda BH:ar som förstorar eller du kan välja att göra ett ingrepp och då operera in något av dom olika materialen som finns att välja på, det finns även flera olika operationsalternativ. Du kommer överens tillsammans med din läkare vad som passar just dig bäst.

Men visst du att det även går förstora bröst med fillers?
Denna metod är främst för dig som har små bröst och bara vill få lite större utan att göra implantat. Det funkar även för killar om du vill ha en lite stötte bröstmuskel (eller du får ju inte en större muskel, men det ser ut som det) utan att det för den sakens skull ser ut som att du skaffat kvinnobröst, vilket lätt kan hända om du som kille stoppar in implantat.

Det går med hjälp av fillers att forma precis som du vill. Om du är tjej med mindre bröst och känner att du bara vill ha lite så är detta en fantastisk lösning. Dessutom går det snabbt, du slipper narkos och kan gå tillbaka till jobbet samma dag. Det tar endast 30 minuter att göra detta, dessutom slipper du smärta och ömhet som uppstår efter en operation.

Vill du veta mer om bröstförstoring oavsett om det är via en operation med implantat eller med fillers så kan du kontakta Stockholm Medicus där kan du även boka en kostnadsfri konsultation.

Du hittar Stockholm Medicus nya fräscha lokaler på Regeringsgatan 48 i Mood gallerian.

Kontakt
Telefon: 08-218 518
Mail: support@stomed.se
Hemsida: www.stomed.se