Emma Thorsell, Skönhet

En succé på Acadermia

Emma
Jag såg i deras monter att det skulle bli succé

När jag var på Acadermiamässan så ser man ganska lätt vart konsumenternas intresse ligger. Behandlingar med direkt effekt är verkligen superpoppis och då kunde man se att det flockades folk runt YUMILashes monter.

Där gjorde dom bl.a en frans-keratinbehandlingen och vill du ha vackra, långa ögonfransar med en enda behandling utan att gör extensions så är detta behandlingen för dig.

Du får fylliga, långa och fint formade ögonfransar, dessutom är behandlingen vårdande, hormonfri och parabenfri. Jag träffade på flera av mina vänner på mässan, både killar och tjejer som provat på och hade fantastiska resultat.

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell kreatinfusion dom färgas och böjs uppåt. Du sparar alltså in tid och allt kladd med mascara, speciellt när man ska ta bort sminket på kvällen (så tråkigt/tidskrävande) och du vankar med Hollywood ögon varje morgon. Denna behandling håller ca 8-12 veckor och fungerar såklart bara för dig som har naturliga fransar.
På mässan träffade jag Detty som gör mina fransar i just YUMILahes monter och fick då reda på att dom gör denna behandling på “min”salong Fingers and Toes. Dom har även ett erbjudande just nu:

Erbjudande
Pris 1295 kr (ord pris 1595kr)
1895 kr inkl ett återbesök inom 7 veckor (ord pris 2495 kr)

Om YUMILashes
Med behandlingen lyfts dina naturliga fransar och fylls med en speciell pigment-infusion. Behandlingen syftar till att öka och lyfta varje enskild frans, sedan tona dem för en tjockare, mörkare och längre look. Resultatet kan ge tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt. YUMI Lashes innehåller inga hårda kemikalier så som parabener eller formaldehyd.

På ett enkelt Googlesök kunde man hitta helt fantastiska resultat, vill du se klickar du HÄR.