Emma Thorsell, Träning & Hälsa, Vänner

Grattis Alexander Erwik

Emma
Jag överraskade Alex på hans födelsedag

Min vän Alex fyller år idag och det tänkte måste ju firas så jag kidnappade honom helt enkelt. Jag bokade upp honom mellan 17-19.30 utan att han visste vad vi skulle göra. Tror han började ana när jag gav ledtråden om pass. Vi skulle ut och flyga, men inte flygplan utan själva.

Jag hade bokat tid på Stockholm Bodyflight i Bromma och efter lite felkörning (jag skyller såklart på gpsen) så var vi framme. Jag blev extra glad när Alex berättade att han inte testad det innan, då var vi båda oskulder på nåt.

Det var så himla kul och nästa gång ska jag boka längre flygning. Nu körde vi 1 minut två gånger var, det är standard första gången man provar. Det var precis lagom med tid för att hinna få grepp om det, så nu vill jag alltså köra mer.

Första flyget var mesta att testa på och andra flygningen fick vi åka med vår instruktör Mackan upp i tunneln. Hur kul var inte det? Jag ville inte sluta iallafall.

Grattis igen Alex

Första flyget

Alex

Här är vi på väg ner från 22 meter långa tunneln

Tack!

Ett extra tack till personalen på Bodyflight som så snällt hjälpe mig med bokningen, den servicen ni gav mig ger såklart en 5:a i betyg.