Min första gång i lördags - Emma Thorsell

Min första gång i lördags

Jag gjorde något för första gången

Jag var på plats i Friends Arena i lördags och det har jag varit ett antal gånger tidigare bl.a på invigningen av arenan den 27 oktober 2012. Men det var ju ett tag sen. Men i lördags var det dags igen, då var det final för Melodifestivalen.

Jag gillar Mello och tittar på det på tv varje år, men nu var det alltså dags att vara på plats och givetvis har jag fått mersmak så det blir samma sak nästa år. Då vill jag dock sitta på parkett, det kändes som att det var lite mer stämning där än på läktaren.

Jag hade flera favoriter men jag höll mest på Benjamin och Jessica.

Rätt låt vann

Jag satt på läktaren precis där alla artister gick förbi, men med bara min mobilkamera till hands så syns det knappt att det är Jessica på bilden.

[easy-image-collage id=18718]

Kommentera