När bloggare är tillsammans

Vi bloggare

Det är alltid lika kul att vara med ett gäng bloggare/influenser när något ska dokumenteras. Här är på en kväll hemma hos Yasmina när vi skulle testa lite olika skönhetsprodukter från ett företag. Måste väl säga att det syns mer telefoner än ansiktsmasker på bilden.

Men kul har jag iallafall alltid med dessa tjejer, med eller utan dokumentation av våra aktiviteter. Både idag och imorgon kommer jag hänga med Marie, idag ska vi på event med Better You som Erwik Communication bjuder in till och imorgon är det dags för överraskningen som dom fick i påskpresent.

Detta är ingen ovanlig syn

2 comments / Add your comment below

  1. Sånt är alltid kul när vi bloggare kan vara tillsammans och stötta och peppa varandra. Man ser för lite av sånt nu för tiden tycker jag. Mer att man pratar skit om varandra osv. Så fint 🙂

Kommentera