Överfallen mitt på dagen i Vasastan

Helt sjukt

Idag mitt på dagen när jag var ute med min hund blev jag överfallen och gubben tog strypgrepp på mig. Men jag ska ta det från början.

Jag är på väg ner med min hund i Vasaparken. Varpå det kommer en lös hund framspringandes och attackerar min hund. Jag fick slita upp min hund i kopplet för att hon inte skulle bli skadad, eller just då visste jag inte om hon var skadad eller inte.

Min Molly blev attackerad

Upprörd ber jag honom koppla hunden vilket han vägrar. Jag påpekar även att det är olagligt att ha hunden lös och om hunden inte lyder honom och framförallt att hunden attackerar andra hundar. han skriker då på mig att om jag har ett problem så får jag lösa det. Då tar jag upp min telefon för att knäppa en bild, jag visste ju fortfarande inte om ifall Molly hade fått några skador och skulle hon ha fått det skulle han minsann inte få komma undan.

Då flippar han totalt…..

Han tar kopplet (som han inte har sin hund i) och slår till mig och Molly (jag har såklart Molly i famnen eftersom hans hund fortfarande är lös) sen bestämmer hans sig för att ta strypgrepp på mig och jag önskar så att jag på nåt sätt skulle kunnat filma allt men med ett strypgrepp runt halsen och en livrädd hund i famnen så funkade inte det.

Han tar strypgrepp på mig

Det var inte fören ett par med barnvagn stannade till och skrek på han som han släppte (för det var tydligen ingen annan i parken som var full med människor som tyckte att dom skulle hjälpa mig, det är också ganska sjukt). Då skulle han för en sekund ge sig på killen men insåg gon att med halva åldersskillnaden och hen halvmeter längre så kanske det inte var någon idé. Istället så tog han strypgrepp på sin fru som för första gången under hela detta händelseförlopp sa något. Hon sa då till honom att sluta och komma med, då fick hon strypgreppet antar att den fysiska misshandeln fortsatte när dom kom hem.

Hon såg helt obekymrad ut under hela denna tid och det så verkligen ut som att detta var vardagsmat för henna. Jag väljer att lägga ut bilden på honom som jag lyckades få av två enkla anledningar.

1. För att han är farlig och om ni stöter på honom så var försiktiga
2. Att han har en farlig hund, det kan ha varit en typ av en stor jack russel, gårdshund eller liknande jag hann inte analysera rasen. Så har ni en liten hund ta upp den i famnen om han kommer med sin hund lös

Om det är någon som vet vem det är maila mig gärna eller om du såg händelsen i parken maila mig gärna då med och om paret med barnvagnen på nåt sätt råkar läsa detta snälla maila mig.

Här är sekunden innan slaget med kopplet

17 comments / Add your comment below

    1. Japp det skulle jag med glädje gjort om jag inte hade haft hunden i famnen samtidigt som han hade strupgrepp på mig. Halv otrevlig människa

    1. Japp, fick just veta att hans hund attackerat en annan hund också. Så verkar vara mer en vana än en tillfällighet

  1. Emma, vilken farlig människa, och dessutom aggressiv mot sin fru/fästmö. Hoppas polisen får tag i en sådan person och att Du har vittnen. Hoppas Du mår bra efter incidenten. Take care

    1. Ja verkligen, han är anmäld hoppas bara att få tag på hans namn och kanske några vittnen också. Jag har fått reda på vart han bor men det är ganska många som bor där så lite svårt att gissa 🙂

Kommentera