Segway bästa sättet att ta sig runt

Vi hyrde segway

Efter att ha promenerat runt i gamla stan på fredagen så bestämde vi oss för att ta oss runt hela Riga och det gjorde vi med hjälp av segway. Hur grymt var det inte att ta sig fram med den? Vi hyrde av bicyclerental.lv och dom fixade snabbt till det att Molly kunde åka med i en korg på min segway.

Vi tog oss runt i hela stan med hjälp av segway. Det var dessutom otroligt smidigt eftersom du kan stanna precis vart som helst och du tar egentligen in te mer plats än en person som går så ingen blev irriterad när man kom på segway, så som folk kan bli på cyklister när det är mycket folk och lite plats.

Dessutom var det himla roligt sätt att ta sig fram på. Det enda som behövdes var en gps på telefonen eller en karta så man hittar tillbaka när hyrtiden är slut 🙂

Hyr och åk själv

Ett tips är att hyra och åka själv inte med någon guidad tur. Jag stannar iallafall hellre vid det jag vill se och inte vad andra bestämt att jag borde se. Dessutom så håller du ditt eget tempo, äter lunch där du själv vill och åker vilka konstiga vägar som du vill.

Dom har även en Facebooksida där jag hittade en bild på oss när vi gav oss iväg på våran tur.

Molly var såklart med i segwaykorgen

Kommentera