Weekend på ett hundvänligt ställe

Vill du resa till ett hundvänligt ställe

Jag kan helt och hållet rekommendera Riga om du vill resa till ett hundvänligt ställe på en weekend. Vi hade med henne överallt och det var aldrig några problem. Hotellet hade hundrum och alla lunchrestauranger vi besökte frågade vi i dörren och det var inga problem.

Restaurangerna vi besökte på kvällarna ringde vi och bokade bord på och frågade i samma veva om det var ok att ta med Molly och alla välkomnade henne. Molly var också den som först fick sin skål med vatten på bordet.

Riga är hundvänligt

Riga känns som en hundvänlig stad även om jag egentligen inte så sådär jättemånga hundar under vår vistelse där. Här i Stockholm träffar vi ju på hundar var 10:e meter men jag upplever det inte lika självklart att ta med hund överallt som det var i Riga.

Jag hade med hennes lilla väska på alla ställen som vi var på även om det inte var nåt tvång utan snarare tvärt om och dom sa till mig att hon inte alls behöver vara i sin väska.

Sista restaurangen som vi var på hette Muusu och hade supergod mat och fantastisk service. Det var drygt 30 platser i matsalen och 6 servis på plats, så var det något dom hade var det tid för varje gäst.

Vi åt en 3-rätters där jag öppnade med en carpaccio med fermenterad rabarber som var min absoluta favorit denna middag. Till varmrätt blev det kalv med baby morötter och till dessert en chokladdröm med tillhörande dryck.

Hela restaurangen gav en behaglig känsla både med inredning, personal och mat. När jag kommer till Riga nästa gång får denna restaurang ett besök igen.

Snart dags för middag

[easy-image-collage id=19189]

Carpaccio och en dessert

Molly sitter i hennes väska i soffan med mig

[easy-image-collage id=19198]

Efter middagen vill man gärna vara med
även om man måste ta en tupplur

 

Kommentera