Var ni på Summerburst?

Jag skulle inte på Summerburst

Men efter ett meddelande och en inbjudan så tänkte jag, varför sitta hemma när det är strålande sol och Summerburst på stadium. Vilken kväll det var. Solen lyste över stadium, grym musik, vänner och ett VIP bord att hålla till vid. Förutom alla jag visste att jag skulle hänga med fick jag dessutom träffa Li för första gången på evigheter, superkul.

Nästa festival blir “Vi som älskar 90-talet” på Zinkendamms IP den är dagen efter min födelsedag dvs 7 juli. Det kommer bli sååååå kul med massa gamla godingar som kommer dit och uppträder.

Här är lite bilder ifrån Summerburst

Bea och jag

VIP band

Stadium var i princip knäpptyst under den tysta minuten för Avicii

Mat är gott!

Man ska alltid vara glad på Summerburst

1 comment / Add your comment below

Kommentera