Vilken kväll det blev

Efter städandet blev det en fantastisk kväll

Jag hade lite spontant bara bjudit in lite folk till ett event som Erwik Communication hade på mysiga restaurang Art på Döbelnsgatan 45. Jag hade bokat ett bord och beställt både bubbel och rosé till mina gäster. Det var ett härligt event med bra drag även om vi gick vid 20.30 för att ta oss ner till Balzac för att äta middag.

Tack Erwik Communication för eventet

Med på middagen följde min sambo, dotter, Mita och Fredrika. Vi startade med för och varmrätt inne på restaurangen för att sen flytta ut på uteserveringen för att äta dessert och dricka kaffe. Innan kaffe och dessert så åkte även sambon hem och hämtade Molly så hon fick vara med. Så nu var hela min lilla familj samlade på min födelsedag, härlig känsla <3

Tack mina gäster för att ni kom

Vill passa på att tacka för alla sms och telefonsamtal jag fått från vänner och familj under gårdagen. Tack <3

Nu ska jag ladda för festivalen “Vi som älskar 90-talet”, jag har ju mina tidsenliga kläder och en bunt med vänner jag ska dit med.

Kram och tack till alla som gjorde min födelsedag. När man har kul en kväll glömmer man lätt att fota och det enda fotot jag har var en bild innan mina gäster kom på kvällen…..

1 comment / Add your comment below

Kommentera