Fick jag det jag önskade mig?

Precis vad jag önskade mig

Japp, jag fick precis vad jag önskade mig i födelsedagspresent. Jag hade enbart önskat mig hundsaker och det fick jag. Så nu är jag och Molly kittade för att tävla ännu mer. Nästa tävling är faktiskt redan på lördag i Mora och vi åker på torsdag till landet så vet inte om jag hinner få sakerna innan dess. Jag fick nämligen beställa själv så det blev dom sakerna som jag ville ha.

Hundsaker i massor

Eftersom jag oftast är själv på tävlingarna så måste Molly vara i sin bur när jag exempelvis går banan osv och då ska hon såklart ha en bur med stort utrymme och en extra liten uteplats. Lyxigt ska det va.

Den här sommaren har varit extremt varm och Molly tycker att värmen är ganska jobbig då ska detta silvertäcke hjälpa henne att orka med en hel dags tävling.

Ett tält för skydd mot sol och regn har jag insett är nästan ett måste. Tävlingarna är alltid utomhus på vår/sommar/höst och det är sällan det finns skydd för solen eftersom tävlingarna hålla på stora öppna ytor och skydd för regn finns absolut inte. 

Även detta silvertäcke för att sätta på tältet för att stöta bort solvärmen inne i tältet. Det ska ju bara bekvämt att vara ute på tävling.

Av mamma och Reidar fick jag denna hopfällbara skrinda för att få med mig allt från bilen till tävlingsplatsen på ett enkelt och smidigt sätt. Slippa springa flera gånger och bära o kånka.

Från min Marie fick jag även här en överraskning och jag älskar att hon fattat hur gammal jag blir….. Inte här heller har jag en aning om vad vi ska göra. Men när det gäller henne så vet jag garanterat att det kommer vara nåt superduper bra. För det är det alltid när Marie har hittat på nåt.

Detta kom med posten och min systerdotter har skrivit fint på kuvertet, det är bra då vet man ju att det kommer fram till rätt person.

Tack familjen i Åre, nu har vi en ny fin tvålkopp till vårt nyrenoverade badrum som i princip är klart nu. Jag ska visa er bilder.

Jag fick förutom alla hundgrejer från sambon även en parfym och det var toppen jag har nämligen slängt 2 tomma senaste dagarna och jag gillar verkligen att variera doft.

Ännu en överraskning, tack. Det ska bli så spännande jag har ingen aning om vad dom har hittat på att vi ska göra. Så nu får man bara vänta och se.

En bok fick jag av Magnus som var med och firade mig på fredagen och jag har bara hört bra om denna så ska ta med den till landet och läsa nu under dessa lediga dagar. Tack Magnus.

Dottern bjöd på drycken som jag hade till mina gäster i fredags när vi var på eventet med Erwik Communication på Restaurang Art. Tack snälla hjärtat!

2 comments / Add your comment below

  1. Grattis! Ps lägg lite adlinks på sakerna du fick, säkert många som undrar vart dom kommer ifrån 🙂

Kommentera