Hundliv

Bokat Göteborg och Ulricehamn

Nu tar vi steget längre

Jag och Molly kvalade upp till klass 2 under 2018 i agility och nu tar vi steget längre och åker ända ner mot Göteborg för att tävla.

Det kommer vara en freestyletävling på lördagen i Göteborg och på söndagen ska vi vara i Ulricehamn. Närmare bestämt på ett ställe som heter Kinnared där ska vi köra en klass 2 i agility. Det var extremt många och otroligt duktiga ekipage med så vi förväntar oss inga placeringar under denna tävling speciellt inte eftersom vi är helt nya i klass 2.

Där är jag född

Det som är lite extra kul med Kinnared är att i den lilla, lilla by som har 300 invånare är jag faktiskt född. Eller jag är född på sjukhuset i Borås men vi bodde i Kinnared, i princip granne med brukshundsklubben.

Ska bli lite kul att komma tillbaka. Jag har varit där när jag var i tonåren med mamma så jag kommer lite ihåg hur det ser ut och jag borde veta vilket hus vi bodde i. Nostalgi!

Så nu måste vi träna lite hårdare. Nytt freestyleprogram ska göras och det ska tränas extra hårt på agilityn. Detta kommer bli våra första tävlingar 2019.

I klass 1 kunde vi norpa lite rosetter, det kommer bli sååå mycket tuffare nu

Men just nu vilar vi lite