Om Mig & Kontakt

Emma Thorsell


Jag har toppbloggat på Finest.se i 10 år och vann 2015 pris i Finest Awards men flyttat den 12 mars 2018 hit till Delacay.com

Jag bor, jobbar och lever mitt liv i centrala Stockholm. Jag älskar min familj, hänger med vänner, jobbar stenhårt och reser så fort jag får möjlighet. Jag skriver en livsstilsblogg vilket för mig betyder att du får läsa om karriär, skönhet, resor, träning, mingel, events, hundliv, mina vänner, restaurangbesök och produkttester.

Jobb:

* Delägare i eventbyrån EM Event
www.emevent.se

* Ägare Wellness Way
www.wellnessway.se

* Driver dessutom
Peppa mig – www.peppamig.se
Pigg hela livet – www.pigghelalivet.se
Midd-Dax – www.facebook.com/Midddax

 

För samarbeten eller inbjudningar kontakta mig så blir jag glad

Mail:
emma@emmathorsell.se

Adress:
Emma Thorsell
Upplandsgatan 51
113 28 Stockholm

Instagram: @emmathorsell

Facebook: www.facebook.com/emma.thorsell.73

Blogg: www.emmathorsell.se

Kommentera