Resa

Liten minisemester

Det blev en spontanare

Vi packade väskorna och tog med oss hundarna på en liten minisemester till Norrköping. Efter lite strul med The Lamp Hotel som vi skulle bott på, så hamnade vi på hundvänliga Strand Hotell. Litet, mysigt och med en otroligt trevlig personal.

Vi strosade omkring i stan som jag måste säga är väldigt fin. Alla gamla industrilokaler som dom tagit till vara på, gav verkligen staden sin charm. Dessa hade gjorts om till lägenheter, restauranger och andra verksamheter. Vattnet som ringlar genom stan gör ju också sitt till. Det var små forsar, slussar och fiskevatten mitt i city, vatten förhöjer ju alltid tycker jag. Vi stannade på ett ställe till för ett glas vin med lite ost och chark.

På kvällen hade vi bokat bord på Stadsvakten och deras uteservering som det gick bra att sitta på trots att det var ganska tråkigt väder. Där var även hundarna välkomna. Kan lova att det var bra mycket svårare att hitta hundvänliga ställen än här i Stockholm. billiga Byggvaror och byggprojekt

Jag tror vi kommit otroligt mycket längre här hemma än i övriga Sverige. Här kan jag i princip ha med vovvarna överallt med undantag för läkarmottagningen och matvaruaffären. Men gallerior, apotek, 7eleven, restauranger, affärer osv funkar superfint.

På Stadsvakten hade vi fantastisk service av vår servitris och förrätten var magisk.