Event

Alla vad där, på galapremiären av Lill-Zlatan och Morbror Raring

Vilken härlig söndag

I söndags tog jag Molly under armen på en Bolt scooter ner till biograf Rigoletto. Ja, eller iallafall Mollys stand in som vi har när vi filmar. Den som är på set när ljud/ljus och skådisarna repeterar. Jag gör bara några tester med Molly innan tagning, annars får hon vila och då behövs hennes stan in.

Jag hade såklart velat ha med Molly på riktigt men eftersom jag var ute i sista minuten så hann jag inte få svar från biografen om det var ok. Annars är det ju klart att även hon som är skådis i filmen (om än hennes minsta roll hitintills) ska vara med. Hon älskar att gå på event. Hon vet att det både bjuds på gotta och mycket uppmärksamhet.

Vilken film som plockade fram alla känslor i kroppen

Filmen spelade Molly in i augusti förra året och nu äntligen var det alltså dags för premiär. Jag älskade filmen, som egentligen är en barnfilm eller kanske en familjefilm.
Men jag både skrattade, grät och kände med karaktärerna i filmen, det måste ju vara ett bra betyg. Den är baserad på Pija Lindenbaums bästsäljande barnbok med samma namn, hon var även på plats under premiären.

Såhär skriver SF själva om filmen:

“Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror och BFF, Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän! Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän.”

Jag var inbjuden av både Scandinavian Film Distribution SE genom Erwik Communication och produktionsbolaget Snowcloud som gjort filmen.

Regissören Christian Lo som vi träffade på inspelningen var på plats. Likaså producenterna Petter Lindblad och Sara Sjöö och flera av skådespelarna i filmen. Bland andra Simon J Berger, Agnes Colliander, William Spetz, Inger Nilsson, Danyar Zeydanlioglu, Tibor Lukács och Mollys stand in plus hennes ägare i filmen Laila Sjöström.

Jag hade även sällskap av en hel bio salong med kändisar, deras barn, influenser, skådisar och teamet från inspelningsplatsen.

Gästerna intog med förtjusning kakor från Bröd & Salt, drycker från Aqua10 och Saxhyttegubben och godis från Aroma Godisfabriken. Jag höll mig strikt till 100% Blåbär från Saxhyttegubben eftersom jag var nyopererad och inte kunde varken äta eller dricka något annat. Men vilken vinst det var för mig. Jag älskar drycken som är fullproppad med nyttigheter.
Det lottades även ut priser från Gröna Lund, Butterick’s – Festspecialisten och Rabén & Sjögren
Foto: Karina Ljungdahl
PRODUCENTER: Petter Lindblad, Sara Sjöö
MANUS: Sara Sjöö, Ella Lemhagen, Janne Vierth
REGI: Christian Lo

Alla bilder från Erwik Communication hittar ni här.
Alla bilder från Cawa Media hittar du här.

Foto Cawa Media

 

Tack Alexander Erwik för inbjudan

Dricka premium teer och köpa kaffe och te online hos https://finakarolina.se/