Event

Bästa sommarhänget

Tips!!!

Jag vet vad som är bästa sommarhänget i år, det är såklart någon av Golfbarens sex olika ställen. Det spelar inte ens någon roll om det är bra eller dåligt väder eftersom dom har både inomhus och utomhus minigolfbanor.

Swing by Golfbaren ligger mitt i stan och har magiskt mat och inomhusgolf i en supermysig miljö. I Kristineberg spelar du utomhus och kan såklart passa på att både ta ett glas bubbel och något gott att äta. Du hittar rätter som sallad, flatbread, burgare och chark.

Aspudden påminner om Kristineberg med samma meny, massa gott att dricka i baren och dessutom har dom live musik vid flertalet tillfällen. Jungfrusund ligget mitt i vattnet, härligare miljö att spela minigolf i vet jag inte om det finns. I Nacka Strand finns dom också och det är mitt favoritställe. Där hängde jag, hundarna och mina vänner massvis förra sommaren och gissningsvis blir det samma sak även denna sommar.

Invigning av nya uteserveringen och golfbanan

Sista stället som faktiskt har både en inomhus och en utomhus bana är Signal som ligger i Sumpan. Där var jag, Helen och Molly på deras invigning för uteserveringen förra veckan. Härligt häng med bubbel i glasen, flatbread att äta, glass från Tre Vänner till dessert plus massa golf såklart.

Tack Golfbaren och Erwik Communication för inbjudan

Foto: Greenpix, Daniel Ahlberg, Egna

Molly vilade i sin helt nya väska från Saha som är en spansk designer som gör magiskt fina saker. Väskan hittade jag på Luxurydog.shop som är grymma att leta reda på ovanliga och supersnygga saker till hundarna.