Event

Invigning av Vanity Clinics i Solna

Jag var inbjuden på invigningen

Jag tyckte att det var lite extra kul att jag var inbjuden på invigningen av Vanity Clinics. Detta för att dom har flera av maskinerna från min gamla arbetsplats Victus Medical.

Vanity Clinics har i flera år funnits i Kista men har haft kunder från hela Sverige. Nu var det iallafall dags att öppnade Vanity Clinics nya klinik i Solna. Stora, fina och fräscha lokaler, grattis säger jag bara.

Inbjudan kom från Erwik Communication och jag tog sällskap med mig själv dit. Men jag visste att jag skulle träffa flera som jag känner och framför allt mina gamla kollegor Anna, Amir och Thomas.

Jag botaniserade lite bland maskiner, behandlingar, lyssnade på presentationer och singeldebuterande artisten Izabella”Bella”Swartz

Har ni testat EMSculpt?

Tyvärr var kön lite lång för att testa på den just nu trendigaste behandlingen med EMSculpt. Jag får testa på den vid ett annat tillfälle. För det är absolut en behandling jag skulle kunna tänka mig att göra. Vill du läsa mer om hur du kan bränna fett och bygga muskler hittar du information HÄR

Eventet gjordes med förutom Victus Medical även med sknybtch.se, Aqua10, Luxoro, Nucleofill, Dermaceutic, N.C.P och skinbetter science.

Jag och min gamla kollega Anna från Victus Medical

Personalen på Vanity Clinics

Receptionen

Läs mer om VanityClinics här: https://www.vanityclinics.se

Läs mer om Victus Medical här: https://victusmedical.se

Foto: Karina Ljungdahl (och några egna)