Skönhet

Nu ska vi prata hår

Artist är håret för mig

Jag satte förra gången i ett helt nytt hår och då menar jag inte bara ett nytt hår, utan ett nytt på marknaden. Det är Rapunzel of Sweden som tagit fram ett helt nytt hår med hög kvalitet och fritt från silikoner eller andra beläggningar som heter Artist.

Håret är framtaget av frisörer från Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Malta. Allt för att ta fram det absolut bästa håret. För mig var det ett dröm med dessa nya fästen. Fortfarande tejp som sitter ordentligt men utan att kladda eller slita på mitt eget hår.Dessutom är fästena mindre men utan att vikas när man haft håret uppsatt.

Mitt problem brukar vara att när jag sätter upp håret så viks tejpen och den blir knölig. Vilket betyder att dom syns när jag har håret utsläppt eftersom att dom vikts. Men det har inte hänt med dessa, dom ligger lika fint mot hårbotten som när jag just satt i dom.

Artist behandlar du precis som ditt eget hår

Du behandlar det som ditt eget hår vilket betyder att du färgar och tvättar med dom produkterna du använder i vanliga fall.

Efter att jag gått ner 27 kg i vikt på väldigt kort tid har jag fått sämre hår och mina extensions har blivit så viktiga för mig. Mitt eget hår har gått av och jag har även tappat massa hår. Men Artist har verkligen varit snällt mot mitt hår och är det jag kommer fortsätta använda.

Jag sätter alltid i mitt fixar och sätter i allt mitt hår på Paul Mitchell Salong i Hammarby Sjöstad. Jag har gått på samma salong i säkert 10 år.

Från första isättningen med Artist

Andra isättningen och håret har ljusats upp lite
(varför återkommer jag om)