Skönhet

Jag är en all in person

När jag hittar nåt jag gillar

Jag har alltid varit sån att om jag hittar något jag gillar går jag all in. Hittar jag en klänning så köper jag den i alla färger, någon speciell designer köper jag massvis från den eller liknade.

Nu har jag gått all in på Xlash

Jag visste faktiskt inte att dom hade mer produkter än för fransar och bryn. Men så fel jag hade. Det finns en uppsjö med produkter, vilket jag fick se när jag var på Paul Mitchell sist.

Jag går ju egentligen dit för att fixa mitt hår men när jag stod vid kassan upptäckte jag en massa produkter från Xlah. Jag är sedan tidigare väldigt nöjd med deras fransserum och rejuvenating eye gels.

Har ni provat den ögonmasken? Jag använder den när jag vill vara lite extra piffig för att den funkar verkligen. Fluffigheten och påsarna under ögonen är ett minne blott efter användandet av dom.Xlash är perfekt när jag vill ha tillbaka mina fransar fullt ut efter att ha haft fransförlängning under en längre tid.

När jag såg att det fanns så många fler produkter tänkte jag att det var dags att prova lite fler produkter.

Så nu har jag utökat min Xlash produkter med Xbrow som ger fyllighet och formar brynen, Xlips den ena är en plumper och den andra en läppmask. Sen hittade jag något jag verkligen behöver nämligen Xlash hair growth formula, efter min viktnedgång på 30 kg så har mitt hår tagit lite stryk.

Så nu ska jag prova och se vad jag tycker om dessa för mig nya produkter. Ska bli så spännande.

Denna hade jag sen innan och älskar den

Detta är ögonmaken jag skrev om

Denna tror jag kommer passa perfekt nu när vintern är på ingång. Jag vet ju med mig att mina läppar blir extremt torra under den årstiden

Denna åker ner i handväskan för att finnas snabbt tillhands när den behövs

Sen får vi se om denna kan hålla mina bryn på plats och lite fyllighet kan verkligen inte skada

Denna hoppas jag kan rädda mitt hårsvall