Skönhet

Kan bara säga wow wow wow vad snyggt

I 25 år

Jag har haft långt och brunt hår i olika nyanser i 25 år. Men nu var det dags för en förändring. Som vanligt gick jag till Paul Mitchells salong i Hammarby Sjöstad. Dit har jag gått i säkert 13-14 år av massa olika anledningar. Men dom fyra främsta är att jag alltid blir nöjd med resultatet, den otroligt trevliga personalen, deras produkter är enligt mig magiska och jag kan ha med mig mina vovvar.

Grymt bra anledningar kan jag tycka

Denna gång var et dags för en riktig förändring. Mina extensions skulle bort, håret skulle bli kort och färgen blond. Sagt och gjort här har ni det.

Tusen tack för att ni alltid ser till att jag har snyggt hår. Här har ni före och efter bild på senaste besöket

Här är från några tidigare besök på salongen