Event

Rödamattan event – Mellofest på S2

Vilket kalas Wonderland event bjöd in till

I fredags var jag bjuden på genrepsefterfesten på Westfield Mall of Scandinavia. Eller den mer exakta location var det nyinvigda restaurangarean S2 i direkt anslutning till Westfield Mall of Scandinavia.
Det är Space Development Group (skaparna och ägarna av Teatern och K25) och Unibail-Rodamco-Westfield som står bakom detta.

Det finns 14 olika kök på 1700 kvm och 650 sittplatser med kockar från svenska eliten. Vi bjöds på spännande mat från olika delar av världen signerat kockar så som Adam Dahlberg & Albin Wessman, Jonas Lagerström och Marco Baudone. Det finns också 7 karaokerum, en enorm storbildsskärm och en scen.

Utöver vanlig sittning vid bord fanns det även teatersittning (med små bord) vilket är toppen på större events så alla har möjlighet att se vad som händer på scenen och/eller storbildsskärmen.
För man kan nämligen hyra hela detta ställe om man så önskar och dom går utanför gallerians egna tider. Dom har andra öppettider så blir du sugen på rotisseriekyckling, ramen, indian street food eller lyxigare pizza/kebab så svänger du förbi här eller beställer på någon av alla delivery appar som finns.

På scenen hände saker hela kvällen, med uppträdanden och intervjuer. Jag tror att nästan alla deltagare i mello var på plats och det drällde av massa kul människor. Jag och Helen hade verkligen en toppenkväll.

Tack igen Mia Jorpes och Wonderland event för denna lyxiga kväll!

Mitt grymma sällskap för kvällen Helen

Kul återseende av Theoz, mamma Emma och Alexander Catalan även om jag träffar honom titt som tätt

Mingelbild från GreenPix

Mingelbild tagen av Peter Ortvik

Album med blandade bilder: https://greenpix.smugmug.com/Greeenpix-Daniel-Soderberg
Hemsida: http://www.greenpix.se
Facebook: https://www.facebook.com/DanielGreenpix/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/daniel-s%C3%B6derberg-07b83441/
Instagram: https://www.instagram.com/greenpix.se/

Peter Ortvik
https://www.instagram.com/peterortvik/