Hundliv

Vilken vovve jag har, Dubbel Finsk Champion i helgen

Var på Åland denna helg

Med mig hade jag även några av mina klubbkompisar Josefin, Lia och Jenny. Jag skulle även få lyxen att även tillbringa helgen med Susanna och vi två fick äran att bo hemma hos Susannas mamma Rigmor som har hus på Åland.
När färjan anlände till Åland åkte jag och hundarna direkt till tävlingsplatsen och Bubbel skulle springa fyra lopp, två agility och två hopp.

Första agilityloppet gav oss en 3:e 🥉sen var det hopplopp där vi kom 2:a 🥈därefter slog vi till med cert och finskt agilitychampionat, hur grymt. Avslutade dagen med ett sista hopplopp med 5 fel och precis utanför pallplats.
På kvällen var jag medbjuden hem till Susannas härliga syster och familj på en grillkväll. Vad fantastiskt att hänga med alla dessa människor och hundar.  Jag är så glad att ni tog emot mig med öppna armar ♥️Senare på kvällen var det även givet med Eurovision och kul att det stod just mellan Sverige och Finland

DAG 2

Molly fick vi springa två lopp som hon vann i klass 2 på morgonen innan det var dags för Bubbel igen. Ett agility och ett hopplopp idag. Agilityn tog vi en disk på eftersom Bubbel ville hoppa gungan. Men hon var följsam och det visade sig funka i hopploppet. 0 fel, cert och hoppchampion idag 🌟

Så nu har jag en dubbel finsk champion i mitt hem, snacka om att jag är stolt 🐩

Susanna gjorde superfina resultat med tre av sina pudlar även hennes mamma gjorde fina lopp och resultat. Mina klubbkompisar var gryyyyma även dom och alla deras resultat får dom skicka till mig så ska jag dela dom på vår klubbs sociala medier 

VILKEN HELG! Tack igen Susanna och mamma Rigmor, Ålands Bruks- och sällskapshundklubb och sponsorer monster petfood, Grannas Appel Taffel. Dessutom ett stort tack till domaren Mika Kangas för flytiga och roliga banor 🌟

AGILITYCHAMPION på lördagen

HOPPCHAMPION på söndagen

Hela gänget från Väsby brukshundsklubb