Hundliv, Media

Inspelning med Messiah Hallberg

Svenska nyheter med Messiah Hallberg

Jag och Molly var nyligen och spelade in Svenska nyheter med Messiah Hallberg. han är faktiskt en av mina favorit komiker och ni som känner mig eller har hängt med i bloggen vet ju att jag älskar stand up och går så ofta jag har möjlighet. Stammiskort på Norra Brunn har jag haft i åratal.

För några veckor sen var jag och Molly med på ett hörn och spelade in ett program. Vill ni se Mollys medverkan hittar ni den HÄR.

Jag var bättre på att filma när vi var där men lyckades få till några bilder som jag bjussar på här. På SVT har jag även kommit på att det är lite extra lyxigt när vi spelar in då man alltid får en egen loge. Det fick vi förra veckan när vi var där också. Vad vi spelade in då får jag inte avslöja riktigt än, men det kommer.