Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äntligen har jag börjat igen

Nu kööööör vi!

Jag har börjat med pole dance igen. Jag tycker ju att det är så kul även om jag egentligen är väldigt obra på det. Men det är sak samma. Jag kör på torsdagsluncherna och det verkar vara en kul grupp jag hamnat med.

Får se om jag kanske hoppar på och även kör på tisdagarna. Nu kommer jag ju att vara borta några gånger men föreslog att jag är med och tränar på länk. För även om jag inte har en stolpe där jag är så kan jag ju träna allt annat. Plus att jag inte halkar efter på dansen som vi håller på med.

Jag dansar på Studio Dancing Queen på Luntmarakrgatan 36, sällan har jag känt mig så hemma på ett träningsställe som detta. Alla är inkluderande och ingen får dig att känna dig uttittad eller dålig. Snarare tvärt emot, det är peppande och motiverande att gå dit.

Molly kan också dansa pole dance

Lämna ett svar

Till startsidan