Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Använder du dejtingsidor men har svårt att hitta den som passar dig?

I samarbete med dejtingsidor.nu

En ren djungel

Jag har förstått att det kan vara en ren djungel bland alla dejtingsidor som finns. Vilken ska man välja och vad passar just mig? Ska man nöja sig med gratissidor eller ska man satsa på att lägga lite pengar på en sida? Det brukar vara frågor som jag får höra bland mina vänner som befinner sig på olika sidor. Men nu äntligen kan jag få tipsa dom om att det finns en jämförelse sida för dejtingsidor.

Hur bar är inte det? En sida som gör grovjobbet åt dig. Sen behöver du bara skaffa en profil, dejta och träffa den rätta. Perfekt ju!

På dejtingsidor.nu kommer du lättar att hitta just den sidan som passar dig. Dom har nämligen testat och utvärderat sidorna åt dig. Allt för att du ska hitta rätt sida vilket leder till större chans att lyckas med din nätdejting. Visste du förresten att över 2 miljoner människor har testat på dejtingsidor. Så oddsen är ju faktiskt ganska stora att träffa sin rätta just på det sättet.

Fungerar nätdejting då?

Ja det verkar verkligen som att nätdejting fungerar. Det är faktiskt bland de vanligaste sätten att träffa någon på idag. Det finns olika undersökningar som visar att var fjärde person i ett förhållande idag har träffats på nätet och då faktiskt mest på dejtingsidor. Idag använder alla olika nätdejtingsidor allt från vi vanliga Svensson till kändisar och alla har vi väl sett nåt avsnitt av “The Millionaire Matchmaker” med Patti Stanger. Jag ääälskar det programmet och har nog sett alla säsonger, tror det är typ 8 säsonger.

Dejtingsidor.nu hjälper dig även med tips och idéer om hur du ska lyckas när du väl valt en sida. För jag har förstått att det är lite lurigare än man tror att nätdejta. Förresten, vilka dejtingsidor tror du dom rankar högst just nu?

Visste du att det idag finns sidor som du måste använda Bank ID för att kunna registrera dig på? Det tycker jag iallafall låter galet bra. Det ska jag också tipsa mina vänner om, ja fast just det kanske dom redan har koll på. Om man är 50+ kan jag avslöja att dejtingsidor.nu rekommenderar att gå med på Match detta eftersom dom tydligen ska ha många medlemmar över just 50.

Lycka till med just ditt nätdejtande

Lämna ett svar

Till startsidan