Är du hundägare?

Sponsrat inlägg
www.passagen.se

Det ständigt diskussionsämnet kring hundförsäkringar

Om du är hundägare så har du säkert ställt dig frågan vilken hundförsäkring som är bäst och om du valt den rätta till din hund. Jag vet att jag har skrivit om det tidigare men det är viktigt. Är du dessutom med i olika hundgrupper på nätet så vet du att det ofta blir stora diskussioner just kring hundförsäkringar. Jag ser alltför ofta människor i dessa grupper som inte har råd med veterinär till sin sjuka hund för att man inte haft någon försäkring. Jag skulle aldrig riskera det!

Hur många hundar finns det i Sverige?

Vet du hur många registrerade hundar det finna i Sverige? Närmare miljonen är vi uppe i, helt galet hur många som har hund. Tänk att så många som med mig älskar hundar. Mina hundar är mina bebisar och jag har dom med mig i princip jämt. Just nu njuter vi ju som ni vet av solen i vårt andra hem i Spanien. Så för mig är det superviktigt att det här med försäkringar fungerar.

Vad ska man tänka på? Vilken är bäst för din ras? Vad ingår i en försäkring? Det finna alltid en massa frågor kring försäkringar.

Du kan dessutom välja till olika tillval. Hur hög självrisken är har också en betydelse i vilken månadskostnad du får. Vissa raser har en dyrare försäkring eftersom dom ofta drabbas av sjukdomar. Sådana saker kan också vara klokt att kolla upp innan man skaffar sin lilla valp.

Man brukar säga att man betalar mellan 1000-5000 kr per år i försäkring för en hund.

Det finns såklart massa olika guider på nätet som hjälper dig att i denna djungel av olika försäkringar. Jag var nyss inne och läste på Passagen information om hundförsäkringar. Där finns jättemycket nyttig information att ta del av.

Såklart är mina godingar försäkrade

Lämna ett svar

Till startsidan