Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Asså förlåt, men hur bra är dom inte då?

Jag är så in i bängen stolt

Vi börjar med Molly eftersom förra inlägget var om Bubbel. Men igår var vi och körde en rallylydnadstävling. I rallylydnad är vi i högsta klassen dvs Mästarklass.

Vi har bara hunnit göra en start innan i det och den tävlingen gick helt åt fanders. Skitdåliga poäng i första klassen och i andra så diskade vi oss eftersom jag var tvungen att plocka upp henne mitt på tävlingsplanen. Detta eftersom hon var som en liten duracellkanin som bara flaxade omkring överallt. Efter det har vi inte varken startat eller tränat rally och det är över ett halvår sen.

MEN igår slog hon till och det med buller och bång 99 poäng, ASSÅ 99 JÄKLA POÄNG I MÄSTARKLASS. Min lilla superstar. Jag grät en skvätt och vi fick stå på prispallen på en 3:e plats av 40 starter.

Bubbel då och Molly lite igen!

Jo men klart att hon ska få lite mer uppmärksamhet min lilla agilityhund. I onsdags var det dags för sista omgången i Sommarcupen på ÖBK. Det har varit 4 deltävlingar, sen räknas resultaten ihop och det utses vinnare i dom olika klasserna.Bubbel har kört blåbärsklass, dvs nybörjare och Molly ar kört öppen agility och hoppklass.

Molly! Resultatet i sista omgången blev att Molly vann sin ena klass sen råkade vi diska oss i den andra. Det händer typ aldrig att vi diskar oss i agility så folk var lika undrande som jag var. Vad höll vi på med? Dålig handling av mig såklart. Men trots det och det faktum att vi bara varit med 3 av 4 deltävlingar så kom Molly ändå på en total 3:e plats i cupen.

Bubbel då? Hon vann sista deltävlingen och dessutom hade hon snabbast tid av ALLA hundar den som hade näst snabbast tid totalt var 4 sek långsammare och det var en XL hund. I hennes egna klass var 2:an nästan 10 sek långsammare.

HON VANN TOTALEN! Bubbel vann även hela blåbärscupen. Jag är så stolt över min lilla galning så jag tror att jag spricker.

Lämna ett svar

Till startsidan