Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att hyra ut sitt boende

i samarbete med samtrygg.se

Det är viktigt att det blir rätt och riktigt

Har du någon gång funderat på att hyra ut din lägenhet? Du kanske ska resa bort ett tag eller kanske prova lycka att bli sambo. Jag har funderingar att i perioder hyra ut boendet i Spanien tills vi bestämt vart vi ska tillbringa mest tid. Blir det Spanien som får mest tid så kommer vi såklart fundera på att hyra ut lägenheten i Stockholm periodvis.

Men hur ska man garantera sig att allt går rätt och riktigt till? Jo man anlitar såklart en firma som hjälper till med att det ska bli så bra som möjligt.

Med Samtrygg.se är det både enkelt och tryggt både för den som hyr ut och den som ska hyra.

Vill du hyra ut din lägenhet?

Om du ska hyra ut så skapar du enkelt en annons på deras sida och dom hjälper dig att hitta en lämplig hyresnivå. Sen hittar du din blivande hyresgäst bland alla deras verifierade bostadssökande. Efter det bokar du in en visning för dom som verkar intressanta för att du skulle vilja hyra ut till dom. Samtrygg har redan tittat upp att personerna på deras sida är kreditvärdiga. Vilket betyder att allt är tryggt och säkert för dig som ska hyra ut din lägenhet.

Dom har standardiserade avtal som kan anpassas efter alla olika tänkbara situationer. Själva signeringen sker via BankID vilket också är både tryggt och enkelt. Du har även en personlig hyreskonsulent som hjälper till med avtal och hyressättning. Sen ser Samtrygg till att du får in hyran i tid så du slipper även att oroa dig för sådana saker.

Dessutom är det helt kostnadsfritt att använda deras tjänster.

Vill du hyra lägenhet?

Om du ska hyra lägenhet och är kreditvänlig så slipper du betala massa depositionsavgifter som annars väldigt ofta förekommer. På det sättet behöver du inte oroa dig för alla bedragare som finns på nätet.

Lämna ett svar

Till startsidan