Att stå i kö

Läste en artikel

Jag läste ganska nyligen en artikel i DN om köer, köer är vanliga runt om i världen men dom fungerar på lite olika sätt. I Sverige fungerar dom också på olika sätt beroende på vad/vem det gäller och även vart i landet man befinner sig.

Men när jag läst en bit in i artikeln som hade nattklubbsköer i Stockholm som tema hade dom även ett citat ifrån Christel Jansson som jobbar på Blomsterfonden. Jag blev chockad när jag läste att dom hade bebisar på 1 år i kö för att bo i deras seniorboenden. Jag har själv ställt mig och sambon i kö till deras boenden och hoppas på att få en plats den dagen vi behöver.

Jag älskar deras boende på Djursholm och där kan jag se mig själv med alla andra panschisar när jag blir gammal. Dom har även ett ålderdomshem.

Snacka om att jag trodde jag var ute i god tid när jag ställde mig i kö där, men om föräldrar ställer sina barn i kö där redan vid ett års ålder ligger jag lite efter. Men läste att det var ca 30 års kö så jag borde få en lägenhet, när det är dags. Jag trodde att man ställde sina barn i bostadskö tidigt för att kunna erbjuda dom lägenhet när det är dags att flytta hemifrån, men tydligen ska man tänka längre fram än så.

Jag har bestämt att jag ska leva så länge som möjligt och ha det så bra som möjligt, jag älskar att leva.

köer

Läs artikeln HÄR

Lämna ett svar