Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att unna sig själv

Man måste unna sig

Eftersom jag tycker att man ska och bör ta tand om sig själv på alla olika sätt så bokade jag in mig och min vän/kollega MarieAxelson Spa.

Axelson Spa är mitt mitt favorit dag spa, detta för att känslan som infinner sig på plats är att jag verkligen befinner mig på just ett spa och inte bara ett behandlingsrum någonstans. Ett lugn smyger sig in i kroppen, tiden och alla måsten blir ett minne blått från det att du kliver innanför dörren.

Vi hade bokat deras duorum där vi fick både massage och ansiktsbehandling. Jag kände mig lite som en ny människa efteråt och återigen bestämde jag att jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv. Tänkte berätta om behandlingarna i ett annat inlägg.

Vill du besöka denna oas mitt i stan oavsett om du bor i Stockholm eller Malmö hittar du deras hemsida HÄR

 Mitt rum och en bild från entrén

Marie och hennes duktiga behandlade 
 

Lämna ett svar

Till startsidan