Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Behöver du ett eget kontor?

Sponsrat inlägg
Hagalunds Kontorshotell

Ett flexibelt kontorshotell i Stockholm

Det är inte alltid jätteenkelt att hitta kontor i Stockholm om du inte är beredd att betala en hyra som är i många fall helt galen. Men det finns!

Jag har varit på många olika möten på olika kontorshotell runt om i Stockholm och det jag alltid slås av är gemenskapen. Speciellt för oss som jobbar mycket på egen hand och inte egentligen har några kollegor. Sen är det ju en otrolig möjlighet för att nätverka. Massa egna företagare och idéer på ett och samma ställe, hur bra är inte det?

Det är ju även viktigt när man är egenföretagare att vara i en miljö som är inspirerande att jobba i, att alltid sitta hemma kanske inte är så motiverande. Jag vill iallafall ha både en givande miljö och folk omkring mig för att jag ska prestera på bästa sätt.

Full servis och bästa priserna

Hagalunds Kontorshotell är ett kontorshotell Stockholm som erbjuder full service till marknadens bästa hyror. Kontoret ligger mellan Solna och Karolinska och du tar dig enkelt dit både kommunalt och med egen bil. Fågelvägen till Odenplan där jag bor är det endast 3 km och jag tror till och med att det går en gratis elbuss härifrån dit. Jag vet faktiskt exakt vart det ligger eftersom min dotter gick gymnasiet alldeles i närheten och hon åkte buss varje dag till och från skolan, det var aldrig några problem.

Dom erbjuder fullservice för dig som hyr där och vad innebär det. Jo, städning igår så du slipper tänka på sånt, det finns skrivare och kopiator såna saker som man blir galen på när det inte funkar och man sitter hemma. Det finns gemensamt kök, två större konferensrum och fyra mindre mötesrum du kan använda om det behövs. Kaffe och färsk frukt finns varje dag och självklart har du tillgång till deras internet.

Även post och pakethantering ingår plus att det finns ett larmsystem och övervakning av vaktbolag.

 

Lämna ett svar

Till startsidan