Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Behöver du personal eller jobb?

Jag som företagare vet

Sponsrat inlägg

Jag som ibland söker personal och även vid vissa tillfällen behöver extra personal vet hur svårt det kan vara att hitta. Men om du vill hyra eller rekrytera personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice så finns Uniflex.
Det som jag dessutom skulle tycka var fantastiskt bra är att dom finns på ca 40 olika ställen runt om i Sverige vilket betyder att dom har en närhet både till arbetsgivare och uthyrd personal.

På Uniflex hemsida hittar du som söker jobb både heltidsjobb, extra jobb och följer du deras blogg får du en massa bra tips på olika saker exempelvis vad ska finnas med i ett anställningsavtal.

Dom vill att det skall vara enkelt både för arbetsgivare och personal att arbeta med dom. Därför har dom följande ledstjärnor engagemang, affärsfokus, glädje och ansvar.

uniflex

Uniflex affärsidé är; Vi ska vara bäst på att förse företag och organisationer med den kompetens som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov inom vår nisch. Därför har vi valt att ha en strategi som bygger på rätt pris, snabbhet och flexibilitet.

 

Lämna ett svar

Till startsidan