Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bra shopping för dig och vår jord

I samarbete med
MOVES GOOD

Vill du shoppa både för dig och vår jord?

Visste du att det finns ett klädmärke som är bra för både dig och vår jord?  Movesgood jobbar både för att att du och vår jord ska må bra. Dom tror på goda handlingar. Dom hoppas på att vara ditt första förstahandsval när det gäller hållbara basplagg och se till att deras kunder kan köpa tidlösa kläder och accessoarer av väldigt hög kvalitet. Dessutom med en längre livslängd än vanligt.

Movesgood drivs av att förändra och göra människor medvetna om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin som bör belysas. Idag så shoppar vi kanske lite väl mycket utan att tänka på vår miljö.

Miljövänliga material

Moovsgood skapar medvetna plagg som är både sköna, mjuka och har en lång hållbarhet plus att dom har en etniska frågor i centrum. Sen är en självklarhet att dom ska var snygga och modemedvetna. Dom jobbar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material. Dom vill minska påverkan på planeten utan att det ska kompromissa med design och kvalitet. Visst låter det bra!

Så om du vill välja kläder som är bra både för dig själv och vår jord ska du kolla in https://movesgood.se/

Om du kollar in deras hemsida och går med i deras nyhetsbrev får du 10% rabatt. Bra va?

Jag älskar ju klänningar och har hittat några favoriter. Men även om du du skulle ha annat än klänningar som favoriter så hittar du massvis med andra alternativ. Det som desutom är grymt är att dom även har herrkläder vilket gör att jag kan shoppa åt min man också. För jag menar vem vill inte både shoppa och se till att vår jord mår bra? Ingen hoppa jag!

Några av min favoriter på deras sida

Lämna ett svar

Till startsidan