Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bruce <3 Studio Dancing Queen

Bruce tillsammans med Studio Dancing Queen

För ett tag sen var jag och jobbade i Kungsträdgården på Bruce-dagarna med Studio Dancing Queen. Vet ni vad Bruce är?

Det är ett träningskort där du har tillträde till massa olika typer av studios, gym, träningsanläggningar och hur mycket olika träningsformer som helst. Du kan träna allt från yoga, kampsport, pole dance, löpning, simning, crossfit, dans, hinderbanor, klättring, kajak, ruffie, besöka spa, tennis, squash och mycket mer. Hur bra är inte det?

Ett perfekt kort med andra ord. Jag skulle lätt ha ett sånt om jag inte jobbat på gym, eller ska jag kanske skaffa ett ändå? Ja, kanske det tåls att tänka på.

Bruce <3 Studio Dancing Queen

Dom hade iallafall en samarbetsdag i Kungsträdgården där flera av träningsställena som är kopplade till Bruce var med och visade upp vad dom har att erbjuda. Eftersom att jag dansar pole dance, känner Petra som äger Studio Dancing Queen och min vän Marie som är världens bästa instruktör på Studio DQ så hjälpte jag (och Molly) till i deras monter under dagen.

Det var en superdag

Lämna ett svar

Till startsidan