Denna är till dig som läser min blogg

Läser du min blogg får du förtur

Ingen har väl missat att det är Black Friday på fredag. Jag älskar det och till er som läser min blogg har jag en länk med lite förtur till rean.

På länken får ni upp till 50% rabatt

Jag har iallafall en länk till er där ni får förtur på rean på Philips. Så är du sugen på att införskaffa ex en ny mixer, kaffebryggare, råsaftcentrifug, brödrost eller vattenkokare. Eller har du funderat på att skaffa nåt tråkigt som en dammsugare så är det perfekt nu när det är rea. Vill du piffa till dig lite extra så finns det även saker som eltandborste, rakapparat och hårverktyg. Det enda du behöver göra är att klicka in på DENNA länk. Där har du upp till 50% rabatt på jättemånga produkter.

Jag vet att min sambo pratat om att köpa en rakapparat så skulle kanske gör det åt honom, men jag blir lite osäker på vilken modell som han vill ha så får nog kolla det med honom.

Jag åker på semester på julafton

Men detta är ju perfekta tillfället att handla lite julklappar. Tänk att slippa vara ute i sista sekund med det. Jag har alltid varit expert på att handla julklappar i sista sekunden men har faktiskt blivit såååå mycket bättre på det dom senaste åren.

Detta året ska jag dock inte köpa så många julklappar utan dottern får det hon behöver till sin flytt och sen åker vi ju på semester på julafton. Så det jag handlar på Black Friday blir helt enkelt presenter.

 

Lämna ett svar