Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det är extra viktigt just nu

I samarbete med LifeClean

Det är alltid viktigt

Jag anser att det alltid är viktigt att hålla efter och rengöra med bakteriedödande rengöringsmedel men det är kanske ännu viktigare i dagsläget. För det har väl aldrig varit viktigare med bakteriedödande medel som nu i pandemitider.

Ett exempel för mig är när jag spenderar tid på gymet, “förr i tiden” eller snarare innan vi hade en pandemi så var jag inte speciellt noga med att torka av en maskin innan jag skulle träna. Men idag så torkar jag med bakteriedödande medel både innan och efter. Det känns idag mer naturligt än att jag inte skulle torka av en maskin innan träning.

Har du hört talas om LifeClean?

Detta är ett patenterat och världsunikt vattenbaserad ytdesinfektion. LifeClean innehåller endast 0,02 % av det aktiva ämnet klordioxid (CIO2). Det är även en 3-in-1 produkt. Tänk dig en ytdesinfektion som både rengör, desinficerar och skyddar. Visst låter det bra, eller snarare hur bra är inte det?

Rengör:
Man vill ju inte att det bara ska bli bakteriefritt utan det får gärna bli rent också. Med LifeClean blir det rent eftersom det innehåller ytaktiva tensider som har en rengörande effekt.

Desinficerar:
LifeClean har en patenterade formula som ska vara en överlägsen antimikrobiell lösning – high-level desinficering mot sporer, bakterier, mykobakterier, jäst och virus. Detta betyder att den funkar och desinficerar både mot corona, magsjuka, mögelsporer mm

Skyddar & förebygger:
Det finns ingen risk för något bildande av biofilm eftersom LifeClean bryter ner och förhindrar just detta inte heller finns det någon risk för resistensutveckling. Detta betyder helt enkelt att den är mer skonsam för oss människor. Det som även kanske är ännu bättre är att det även är skonsam för djur och natur.

LifeCleans produkt är testad på ett rutinmässigt sätt på olika oberoende laboratorier. Allt enligt EN-standarder för att bevisa sin effektivitet och säkerhet. Allt för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt.

Eliminerar humant SARS-CoV-2 på enbart 30 sekunder

Lämna ett svar

Till startsidan