Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det är mycket vanligare än du tror

Jag har själv funderat

Det är faktiskt mycket vanligare än man tror att göra en hårtransplantation och jag har själv funderat på om det går att göra på mig. Jag har dock inte kollat upp det än. Men jag tycker att jag har väldigt högt hårfäste och gillar inte min stora panna. Så jag tänker många gånger när jag ser mig själv i spegeln att jag skulle vilja göra det.
Anledningen till att jag inte vet om det fungerar är ju för att jag har så långt hår. Hur skulle det se ut och kan det växa ut och bli lika lång?

Men som korthårig är det iallafall inga problem. Du kan lätt fylla på där det fattas eller kanske dölja ett ärr du har på huvudet som du inte vill ska synas.

Hårtransplantation hos New Hair Clinic

På New Hair Clinic har dom stor erfarenhet av alla olika hårtransplantationer. Även skägg om du skulle vilja snygga till det med rakare linjer eller ojämnheter mellan höger och vänster sida. Dom har nämligen 29 års erfarenhet av ämnet, så dom har koll. Undrar om man kan fylla på sina bryn? Det är mycket tankar som kommer upp när jag skriver detta inlägg. Så kanske får ta och kontakta dom.

Det jag även gillar är att dom har en individuell prissättning. Vilket betyder att vill du bara fylla på ett litet område så betalar du bara för det. För vem vill betala mer än vad som behövs? Dom har även fri konsultation så du har inget att förlora på att göra ett första besök hos dom.

På New Hair Clinic hittar du en massa mer information om själva metoden och hur hårtransplantationen går till. Du hittar även en massa före och efter bilder. Jag tycker att just bilder säger så mycket

Jag menar hallå, kolla på detta resultatet

 

Lämna ett svar

Till startsidan