Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det här med matkassar

Jag använder själv matkassar

Har du någon gång klickat hem mat på nätet? Jag gör det iallafall hela tiden. Men jag precis som många andra tycker att det är väldigt svårt att välja bland olika aktörer på marknaden och då är det så bra att det finns sidor som jämför åt en.

Matkasseguiden har hjälp kunder att jämföra olika sidor sedan 2010. Du hittar recentioner och sammanställningar på massa olika matkassar och matbutiker online.

Jag använder två olika tjänster i dagsläget. En där jag får hem en färdig meny för ett antal dagar i veckan och sen en som kan jämföras med att gå att handla i butiken. Jag tycker dom två olika tjänsterna kompletterar varandra väldigt bra. På bilden ovan ser ni mig i full action i köket på en tv-inspelning.

Det finns som sagts massvis med olika företagen som levererar olika matkassar. Varje företag i sig erbjuder ofta flera olika alternativ. På ex Årstiderna har dom olika ekologiska alternativ, vill du ha rabatt på Årstiderna hos Matkasseguiden klickar du bara på länken. Du hittar rabattkoden på matkasseguiden.se

Dom har även fler olika rabatter så när du hittat just din favoritkasse kolla in deras sida för att se alla olika rabatter.

Vad passar egentligen just din familj?

Jag gillar att man kan idag även välja välja mellan glutenfritt, vegetariska, veganska, flexitariska, halvklara rätter, eller laga helt från grunden. Man kan välja snabba rätter eller kassar anpassade efter barn. Utbudet är oändligt. Vad passar egentligen din familj?

Det som även skiljer matkassarna idag fån förr är att du kan ofta välja från 1 portion och uppåt. Super för singelhushåll.

Min matkasse med färdig meny är känd för sina goda såser och att den delvis är färdiglagad. Vilket betyder att jag får basen klar och sen fixar jag själv med kött, fisk eller det vegetariska alternativet. Det betyder att jag får god mat som går snabbt att laga, vilket passar mig perfekt just nu.

Lämna ett svar

Till startsidan