Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dottern är hemma i helgen

Det är inte ofta jag ser henne längre

Bella bor ju nere i Grimslöv där hon studerar. Men just denna helg är hon hemma och hälsar på. Hon kom i torsdags och åker imorgon. Idag har vi bokat in en middag på restaurang Art tillsammans med Mita, Anna och Peter. Ska bli så kul att hänga allihopa.

Jag gillar Art men det är ett STORT problem och det är att dom inte tillåter hund hos dom. Så tyvärr får dom inte så många besök av mig och mina vänner. Men nu får småttingarna stanna hemma med husse som har några kompisar på middag.

Sen är jag glad att Bella är vän med mina vänner och jag känner hennes vänner. Jag älskar att umgås med både hennes och mina vänner.

Här är jag och söta lilla Bella när hon är typ 4 år

Lämna ett svar

Till startsidan