En dag på vattnet i min favoritstad

Utomhusaktiviteter när vädret är som bäst

Eftersom det inte är något resande att prata om denna sommar så får man passa på att göra saker på hemmaplan. Sen gör det ju inget att Stockholm faktiskt är en av mina favoritstäder, jag älskar min hemstad. Idag var det paddling runt Kungsholmen som gällde.

Vi begav oss till “Padda i Pampas” där jag hyrt kajaker och det tog inte många minuter efter att vi kommit till att vi var på väg. I strålande sol och utan stress tog vi oss runt Kungsholmen på ca 1,5 timma. Molly satt i mitt knä och Bubbel var precis överallt.

Som skrivits Bubbel var överallt
Framför mig, bakom mig över Molly
Men så är livet med en räserpudel 🙂

Självklart var flytvästarna på

2 comments / Add your comment below

  1. Jag är också kär i min hemstad. Stockholm är fantastisk på alla sätt. Men du vad mysigt att paddla runt Kungsholmen. Jag är bara lite kass på att simma så jag får väl köra på dubbla flytvästar…Ha det gott i värmen

    1. haha, ja kör med dubbla. Men om du kör en dubbelkajak och paddlar med någon annan så är det stabilare än att paddla i en singel kajak 🙂 Det var supermysigt

Lämna ett svar