Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En heldag på salongen hos Detty

Från topp till tå

Jag har inte varit hos Detty på evigheter. Men nu var det verkligen dags och tänkte att jag kör all in. Jag var där 9.30 och var klar vid 16.

Vi började med att fixa mina fruktansvärda naglar som jag skämts över i en evighet. Sen var det pedikyr, vaxning av ben och axill.

Självklart skulle mina fransar på igen, som jag har saknat dom och sist men inte minst hade jag bestämt att tatuera brynen. Det var längesen som tatueringen jag haft där innan försvann och jag har verkligen saknat att ha markerade bryn, så nu var det dags.

Så skönt att vara piffad igen

Jag är supernöjd med allt vi gjorde. Jag menar jag har ju gott hos Detty i åratal och arr hon skulle tatuera mina bryn som var den nya behandlingen vi gjorde var jag ju inte ens tveksam till. Jag litar fullt på henne när det gäller alla behandlingar hon gör.

Jag bokar alla mina tider supersmidigt på BokaDirekt.

Både fransar och bryn fixade

Jag måste verkligen bli ännu noggrannare med att smörja in mina händer.
Dom är såååå torra.

Lämna ett svar

Till startsidan