Enkel tandblekning att göra hemma

Smidigt och enkelt att göra hemma

Jag kan tycka att det är skönt att göra saker hemma, som exempelvis att bleka tänderna. Bleker jag tänderna hemma kan jag passa på att göra andra saker samtidigt.

Whitening strips som du kan använda hemma för att bleka dina tänder är dessutom billiga och du kan köpa dom direkt på nätet. Du applicerar dom snabbt plus att du ser effekten och resultatet på väldigt kort tid.

Vill du köpa tandblekning hemma så är det viktigt att du köper från en seriös säjare. Tyvärr finns det otroligt mycket kopior att komma över och dom är inte bara dåliga utan kan även förstöra dina tänder.

Att bleka tänderna idag känns lika vanligt som att färga håret. Det känns fräscht med vita tänder och det är ju enkelt att göra.

Du borstar dina tänder så de är helt rena, torka sedan tänderna så dom är torra innan du sätter på remsorna. Sen stääer du på remsorna enligt beskrivningen som finns i förpackningen och låter dom sitta i cirka tjugo till trettio minuter, beroende på vad som står i instruktionerna. Efteråt sköljer rent munnen ordentligt, och remsorna kan du slänga i vanligt avfall. Sen finns det andra tips som du kan läsa för att få det allra bästa resultaten.

Lämna ett svar